fbpx

Nazorg instructie Microblading

Voor een optimaal genezingsproces, dienen onderstaande instructies nauw te worden opgevolgd. Indien u vragen heeft over de nabehandeling, schroom niet om contact op te nemen met uw specialist.

Dag 1

Gebruik 30 minuten na de behandeling, een Phi Wipe doekje die u heeft meegekregen van uw specialist om de wenkbrauwen schoon te maken. Strek de huid niet tijdens het schoonmaken (wrijven). De huid is voldoende schoon zodra u geen pigment meer ziet op het doekje. Wacht ongeveer 1 minuut na het schoonmaken totdat uw huid droogt en breng daarna een dun laagje van Skin Candy Créme (die u heeft meegekregen van uw specialist) aan op uw wenkbrauwen.

Herhaal de bovenstaande handeling 3 tot 5 keer op de eerste dag.

Dag 2 tot en met dag 7

In de navolgende 6 dagen, dient u elke dag 3 keer de verzorgende créme dun aan te brengen (Skin Candy). Gebruik van de Phi Wipe doekjes in deze periode is niet noodzakelijk.

Wat te vermijden?

Dag 1 tot en met dag 7

  • Geen créme (dag/nachtcréme) op de wenkbrauwen aanbrengen behalve de verzorgende créme die u heeft meegekregen
  • Geen make-up aanbrengen op de wenkbrauwen
  • Vermijd sport waarbij u veel zweet
  • Ga niet naar de sauna, het zwembad of zonnebankstudio
  • Geen stoom of massages nabij het gezicht
  • Geen Zonnebrandcrème op de wenkbrauwen smeren

De eerste 30 dagen: afgeraden wordt een bezoek aan het zwembad, zonnestudio en/of sauna. Geen gezichtsbehandelingen, geen (fruitzuur)peelings, geen microdermabrasie, geen crèmes met groeifactoren en geen laserbehandelingen ( dit kan de gepigmenteerde huid beïnvloeden waardoor pigmentverlies/ verbranding op kan treden). Het gebruik van antibiotica en hormonale behandelingen kan invloed hebben op de houdbaarheid van het pigment (sneller vervagen). Gebruik een zonnebrandcrème indien u naar buiten gaat, maar let op: op de wenkbrauwen pas na de 7e dag.

Speciale waarschuwing

De kleur van de strikes is in de eerste 7 dagen vaak donkerder dan de eigen haartjes. De strokes worden lichter naar ratio van tijd. Ga NIET zelfstandig proberen het pigment uit de strokes te verwijderen om het lichter te maken, dit zal invloed hebben op het helingsproces en het eindresultaat.

ADRES

Sinti Ink Tattoo
Dorpsstraat 190C,
2712 AR, Zoetermeer

TELEFOON

Algemeen: 079 205 58 26
Piercing Studio:
0616934304

E-MAIL

info@sinti-ink.nl

OPENINGSTIJDEN Tattoo Studio Piecing Studio
Maandag 09:30 - 17:00 Gesloten
Dinsdag 09:30 - 17:00 Gesloten
Woensdag 09:30 - 17:00 Gesloten
Donderdag 09:30 - 17:00 Gesloten
Vrijdag 09:30 - 17:00 Gesloten
Zaterdag 09:30 - 17:00 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten Gesloten

CONTACT